Calluna Games

 

 

Uitgangspunt van de Calluna Games  is om met zoveel mogelijk teams een meerkamp parcours af te leggen. Vorig jaar was dit al een waar spektakel maar dit jaar wordt hilarisch! Zo is er dit jaar een ware Stormbaan, bungeerun xxl, waterloopspel, megaschommel, pizzavangen, kaasdragerspel, karretjesrace en meer opgenomen.

Uiteraard staat bij alle activiteiten veiligheid hoog in het vaandel. Daarom worden de activiteiten begeleid door studenten van ROC A12, Scouting Dieren en verenigingen.

Het team welke het snelst  alle activiteiten volbrengt maakte kans op een geweldige hoofdprijs: een groepsuitje voor 6 personen met activiteit, diner en drankjes t.w.v. € 500,-!

Ben je ouder dan 14 en heb jij: een leuke vriendenclub, sportmaatjes, clubmaatjes , een leuke buurtvereniging, vrijwilligersploeg, collega’s of … en lijkt het je leuk om aan deze uitdagende 10-kamp deel te nemen? Meld je dan snel aan voor de Calluna Games 2018!

Nieuw dit jaar!! De kindercallunagames! Ook een mega spektakel maar dan echt voor de kids. Inschrijven niet nodig. Aanmelden bij de beren op Calluna.

Inschrijven mogelijk bij:

– Cafetaria Eetcafé Kokkie Wilhelminaweg 23 6951 BM Dieren

– De Witte Schuur Wilhelminaweg 15a 6951 BM Dieren

– Boekhandel Dieren Callunaplein 108 6951 CR Dieren

– Polysport Admiraal Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren

Inschrijven is ook mogelijk via email: info@polysport.nl.  

Inschrijfgeld: € 5,00 per persoon
Minimale leeftijd: 14 jaar!
Starttijd 13.00 uur

Laat je van je sportieve kant zien, doe mee en sleep de hoofdprijs in de wacht!
Meld je tijdig aan voor de Calluna Games 2018!