Actuele informatie

DE comedians zijn bekend !

16 maart 2018

Comedyshow 25 april 2018
Een comedyshow is natuurlijk geen succes zonder een aantal hilarische comedians. De comedians die zullen optreden zijn:

Mino van Nassau;  Mino is een comedian met een Indian flavour. Zijn Indiase achtergrond speelt een grote rol in zijn stand-up comedy. Ook heeft hij veel van zijn grappen te danken aan zijn Nederlandse vrouw en familie. Ook is Mino finalist van ‘The funniest person in the World’ geweest.

Chris van der Ende; Chris van der Ende is al 17 jaar lang een bekende comedian. In 2001 stond Chris in de halve finale van Lucky Strike Comedy Night en later winnaar van het prestigieuze Culture Comedy Award. Vanaf dat moment was het voor iedereen duidelijk: Chris hoort op een podium thuis. Tegenwoordig is Chris niet meer van de bune af te slaan. Hij doet mee aan verschillende wedstrijden en is te zien op TV in zowel Nederland als in België.

Reinier Meijer; Reinier Meijer is een Amsterdamse comedian. Reinier is een verborgen top talent.
Door zijn unieke kijk op het leven en zijn hilarische kijk op het leven is zijn act een groot succes.

Marieke Peper; ook wel, Mary Pepper,  Marie du Piovre, Maria Pimienta, Zeeuws meisje, Gooise Vrouw, World Citizen. Marieke is een veelzijdig comedian die al vanaf kinds af aan niet van het podium te slaan is. Zingen, dansen, acteren, ze vindt het allemaal even leuk, maar stapje voor stapje ontdekt ze vooral steeds meer haar komisch talent wat zich uiteindelijk echt ontpopt tijdens een workshop Stand-up Comedy. Vanaf dan is ze verkocht. In 2011 doet ze auditie voor Cabaretfestival Cameretten en stoot meteen door naar de halve finale.  Sindsdien is ze regelmatig te zien tijdens Open mics en Comedy shows door het land.

Comments are closed.